Steun school en ziekzijn

De begeleiding is kosteloos voor de ouders omdat vrijwilligers de zieke leerlingen belangeloos opvolgen. Maar de kost voor verzekeringen, verplaatsingen en administratie is groot.

Vzw School & Ziekzijn, West-Vlaanderen ontvangt sinds 2016 een beperkte subsidie van het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin maar het zijn vooral de milde giften, de sponsoring van service clubs en bedrijven en de acties voor goede doelen die de werking van S&Z mogelijk maken.

Ter info: de gemiddelde kost per begeleiding is 250 €.
Fundraising start bij en zorgt voor naambekendheid. Steun verlenen, dat doe je in vertrouwen! Vzw S&Z is officieel geregistreerd bij Donorinfo.be.
We verbinden ons er toe om alle schenkers, sponsors en actievoerders te informeren over het gebruik van de fondsen en middelen!

Giften Sponsoring
IBAN BE39 0682 5158 8119 is ons rekeningnummer.
Voor wie ons financieel wil steunen, deze wenk: vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest (vermeld zeker je naam én adres!).
Service clubs en bedrijven kunnen ons steunen en doen dat ook. De eerste stap is een afspraak met ons maken. We komen onze organisatie graag voorstellen en samen overlopen we dan de mogelijkheden.

Acties Testament of schenking
Van 18 tot 24 december is er weer Music For Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel i.s.m. de Koning Boudewijnstichting. Opnieuw zullen actievoerders overal in Vlaanderen geld inzamelen voor een door hen zelf gekozen Vlaamse vzw.
Voor info en registratie: www.dewarmsteweek.stubru.be. Geef ons zeker een seintje als je een actie plant!

Neem vzw S&Z, West-Vlaanderen op in je testament of doe een schenking bij leven!
Je kan dat doen in de vorm van een duolegaat. Zo bespaar je je erfgenamen successierechten en schenk je tegelijk aan het goede doel.