getuigenissen

M, een leerlinge schrijft …

Dag School & Ziekzijn,

M hier. Ik wil je graag nog eens bedanken. Ondertussen ben ik afgestudeerd aan de examencommissie. Het was niet gemakkelijk maar jij hebt het wel gemakkelijker gemaakt. Na twee jaar en een maand was ik klaar. Ik ben er geraakt. Na veel twijfels, tegenslagen en moeilijke momenten kan ik nu met een ander perspectief terug kijken. Ik ben veel gegroeid in deze periode, heb veel vaardigheden en kennis vergaard. Ik ben veel gegroeid als persoon en heb zelf een tempo kunnen bepalen, zo heb ik ook mijn capaciteiten maximaal kunnen benutten.


G, de papa van M schrijft …


Zoals beloofd, breng ik jullie even op de hoogte betreffende M, waar jullie thuisonderwijs aan gegeven hebben na zijn lang ziekenhuisverblijf. Hij volgt het 2de jaar Kunst & Creatie. Hij doet het zeer goed en amuseert zich op school. Zijn herfstrapport was heel goed, vooral na een jaar niet naar school geweest te zijn. Bij deze, nogmaals bedankt voor jullie gedreven inzet.

V, de mama van B schrijft …

Hier een fotootje van de proclamatie van B van gisteren. Donderdag kwam het verlossende telefoontje dat hij zijn diploma secundair onderwijs behaalde. Een echte opluchting voor mij. Hier zijn we nu toch geraakt. We hebben veel, zeer veel, aan jullie te danken ! Ik zal daar eeuwig dankbaar voor blijven ...


De ouders van F schrijven …

Wij, willen jullie graag hartelijk danken voor de hulp die jullie boden om de opgelopen leerachterstand van onze dochter afgelopen schooljaar te helpen bijwerken. Wij ondervonden veel moeilijkheden. Telkens werden wij als ouders extreem uitgedaagd in het zoeken naar mogelijkheden en oplossingen om onze dochter alle steun te kunnen bieden die nodig was in de loop van het hele schooljaar. Telkens weer de positieve kanten zien, en niet te denken in gebreken maar in mogelijkheden en kansen...

Zo was tijdelijk onderwijs aan huis niet mogelijk, ook bednet werd sowieso niet gebruikt in de school. Toch bleven wij op alle mogelijke manieren geloven in de goede bedoelingen van de school en waren we enorm dankbaar met de hulp die jullie organisatie ons bood!

Het bevestigt bij mij enkel dat er inderdaad nog heel veel nood is aan goede ondersteuning bij zieke kinderen... want wij hebben het hele schooljaar ondervonden dat een heel pak van onze energie niet naar genezing kon gaan... Pijnlijk!

Ik kan alleen maar zeggen dat jullie voor ons gezin een echte boei waren in de erg woelige zee!