Nieuws

In memoriam Milo Vanhecke

Beste vrienden, het is onze droeve plicht van je het overlijden mee te delen van Milo Vanhecke. Hij was onze collega sinds vele jaren.

We zullen de herinnering koesteren aan een warme man met humor en zin voor relativering. We zijn getuige mogen zijn van zijn sociaal engagement telkens hij met veel kennis, overgave en bezorgdheid langdurig zieke leerlingen begeleidde voor wiskunde. Een kwinkslag en veel empathie waren nooit ver weg.

De leerlingen en hun ouders zullen hem dankbaar zijn voor de aangeboden hulp. School & Ziekzijn, West-Vlaanderen sluit daar graag bij aan.

In memoriam Rudy Vanhalewyn

Zo plots moeten wij afscheid nemen van Rudy. Hij was een lieve man en zeer gedreven collega. Wij bewonderden zijn grote inzet voor S&Z. Soms begeleidde hij meerdere leerlingen tegelijk voor de taalvakken Nederlands en Engels en soms ook Frans. 

De talrijke reacties van ouders, leerlingen en vrijwilligers illustreren zijn grote geëngageerdheid. School&Ziekzijn zal hem heel hard missen!

In memoriam Erwin Batsleer

Als gepensioneerde directeur van een basisschool wou Erwin iets terug doen voor School&Ziekzijn. Hij apprecieerde de hulp van S&Z voor één van zijn leerlingen. Wat kon hij meer doen dan zich aanbieden als vrijwilliger? Erwin was een sociaal bewogen persoon, gedreven om mensen te helpen!